Deutsch (PDF) English
Nacht van een Goei Leven

Licht-Kunst-Concert “De Kerk Unplugged"

Reserveer uw vip-tickets hier

Spetterende optredens door bandjes, koren en lokaal talent, professionele lichtkunst in en op de kerk en een food-beleving door Chef-kok Jeroen van den Heuvel i.s.m. chefs Martien Bos en Jack Rooijakkers met hulp van leerlingen ROC de Leijgraaf.

Tijdens de Nacht Van Een Goei Leven in Mill wordt de kerk letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet. Vanaf 19 uur is de kerk open voor publiek. Er is een prachtige expositie van schilderijen van de internationaal bekende Millse kunstschilder Kees Bastiaans en zeer bijzondere oude kerk-relikwieën. Tot 22.30 uur kunt u van een mooi gevarieerd muzikaal programma met lichtshow genieten, ook in de kerk! Chef Jeroen van den Heuvel van ROC de Leijgraaf, gaat het winnende gerecht van de ‘Goei Leven recepten’- wedstrijd (met topkok Martien Bos als juryvoorzitter) vanaf het koor in de kerk op dakleien uitserveren.

Boek nu een VIP-arrangement en krijg een bijna privé-‘kamerconcert' op grote hoogte in de kerk! Durfals mogen de toren beklimmen tot 50 meter hoogte vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over het Land van Cuijk. Bij goed weer kun je zelfs Boxmeer en Cuijk zien liggen! Ook krijgt u enkele drankjes en het winnende gerechtje op een leitje. 

Het VIP-arrangement kost € 25,00. 
Van elk verkocht arrangement geeft de organisatie (ontdekmill.nl) de kerk €5,- voor een goed doel.

Reserveren voor het VIP-arrangement kan voor deze tijden:
19:30 tot 20:00 uur
21:30 tot 22:00 uur

Reserveer uw vip-tickets hier

Heeft u als bedrijf interesse om een heel VIP-blok af te huren, neem dan contact op met Ad Berends, OntdekMill: info@berends.nl

Het reguliere (gratis) programma in en om de kerk is vanaf 19:00 tot s’nachts 01:00 uur.​
De lichtkunst op de kerk start om 23 uur en duurt tot 02:00 uur.

Meer informatie:
Ad Berends
Telefoon: 06-24363307
E-mail: info@berends.nl
Website: www.ontdekmill.nl
  1. Licht-Kunst-Concert “De Kerk Unplugged"
  2. 23 juni 2018 
  3. Van ± 19.00 tot ± 02.00 uur
  4. Kerkstraat Mill
  5. Kosten: Reguliere programma is GRATIS;
    VIP arrangement € 25,00